AMGEN PÄHKINÄNKUORESSA

Haluatko siirtyä tälle Ison-Britannian ulkopuoliselle Amgen-sivustolle Amgen.fi-sivustolta?

OLET SIIRTYMÄSSÄ POIS TÄLTÄ VERKKOSIVUSTOLTA. Amgen Limited ja Amgen Finland eivät vastaa tällä palvelimella tai sivustolla olevista organisaatioista, näkemyksistä tai esitettyjen tietojen tarkkuudesta eivätkä valvo näitä seikkoja

Amgenin tavoitteena on selvittää biologian mahdollisuudet ihmisen vakavissa sairauksissa keksimällä, kehittämällä, valmistamalla ja toimittamalla innovatiivisia lääkkeitä. Pyrimme tähän käyttämällä perinnöllisyystieteen kaltaisia pitkälle kehittyneitä työkaluja sairauksien arvoitusten ratkaisemiseen ja ihmisen biologian perusteiden selvittämiseen.

Amgen keskittyy lääketieteen alueisiin, joilla on suuri tyydyttämätön hoidon tarve. Hyödynnämme asiantuntemustamme biologisten lääkkeiden valmistuksessa pyrkiessämme eri keinoin parantamaan potilaiden terveyttä ja helpottamaan heidän elämäänsä merkittävällä tavalla. Amgen on kasvanut vuonna 1980 perustetusta bioteknologian pioneerista yhdeksi maailman johtavaksi riippumattomaksi bioteknologiayritykseksi. Olemme tavoittaneet miljoonia potilaita kautta maailman, ja kehitämme parhaillaan uusia mahdollisia menestyslääkkeitä.

Etulinjan lääkkeitä

Lääkkeillämme hoidetaan vakavia sairauksia. Toimimme yli 75 maassa, ja olemme auttaneet miljoonia ihmisiä kamppailussa syöpiä, munuaissairauksia, nivelreumaa, luusairauksia ja muita vakavia sairauksia vastaan. Moni lääkkeistämme on tarkoitettu sairauksiin, joihin ei juurikaan ole tehokkaita hoitovaihtoehtoja saatavilla tai joissa lääkkeemme toimivat hyvänä vaihtoehtona muutoin saatavilla oleville valmisteille.

Innovatiivista tutkimustyötä

Amgenin keksintöihin tähtäävät tutkimushankkeet alkavat tyypillisesti ihmiselämän biologisten mekanismien perusteiden selvittämisellä – mikä näkyy merkittävällä tavalla Amgenin kehitteillä olevien uutuuslääkkeiden monipuolisena ja laajana valikoimana. Koska Amgenilla lääkkeiden kehitystyö etenee biologian ehdoilla, tutkimuksissa selvitetään ensin sairauden mutkikkaat molekyylireitit ja vasta sitten määritetään, minkä tyyppinen lääke tai lääkemuoto olisi siihen todennäköisesti tehokkain ja turvallisin. Ihmisen perinnöllisyystieteen tuottaessa jatkuvasti uutta tietoa sairauksien molekulaarisista syistä, osaamme tulevaisuudessa varmasti entistäkin paremmin tunnistaa ja todentaa ihmisessä kohteita, joihin hoito on suunnattava.

Maailmanluokan valmistusta

Miljoonien vakavasti sairaiden potilaiden hoito kautta maailman riippuu biologisten injektio- ja infuusiolääkkeiden turvallisesta ja luotettavasta tuotannosta. Maailman johtaviin biologisten lääkkeiden valmistajiin lukeutuvalla Amgenilla on erinomainen maine huippulaadukkaiden lääkkeiden luotettavana toimittajana. Biologisten lääkkeiden jokaisen tuote-erän laatu on varmistettava, ja tähän vaaditaan merkittävää taitoa, kokemusta, valppautta ja sitoutumista. Amgenille tiukka laadunvalvonta ja lääkkeiden luotettava toimitus potilaille ovat aivan yhtä tärkeitä kuin tieteellinen innovointi.