Nimitys: Joachim Sandström – Therapeutic Area Lead, Bone

Media

Haluatko siirtyä tälle Ison-Britannian ulkopuoliselle Amgen-sivustolle Amgen.fi-sivustolta?

OLET SIIRTYMÄSSÄ POIS TÄLTÄ VERKKOSIVUSTOLTA. Amgen Limited ja Amgen Finland eivät vastaa tällä palvelimella tai sivustolla olevista organisaatioista, näkemyksistä tai esitettyjen tietojen tarkkuudesta eivätkä valvo näitä seikkoja

Nimitys: Joachim Sandström – Therapeutic Area Lead, Bone

Tiedote 29.11.2022

Joachim Sandström vastaa Amgenin osteoporoosivalmisteen myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Joachim kertoo hakeutuneensa Amgenille, koska hänellä oli yhtiöstä innovatiivinen kuva. ”Tiesin, että Amgen on yksi maailman johtavista bioteknologiayrityksistä”, hän sanoo.

Aiemmin Joachim on työskennellyt useiden eri terapia-alueiden parissa, mutta tällä hetkellä osteoporoosi terapia-alueena innostaa häntä. Amgenille hakeutuessa yrityksen vahvat juuret tieteessä ja innovoinnissa olivat tärkeitä asioita Joachimille.

”Tiesin, että pystyn allekirjoittamaan Amgenin arvot. Yrityksen sopiva kilpailuhenkisyys, yhteistyön korostaminen ja tieteellisyys kiehtoivat”, Joachim kertoo.

Amgenin missio palvella potilasta näkyy tiimien päivittäisessä työssä. ”Varmistamme, että saamme vakaviin sairauksiin uusia lääkkeitä käyttöön, ja että potilas saa oikean hoidon oikeassa paikassa”, Joachim sanoo. Amgen tekee myös tiivistä yhteistyötä koko terveydenhuollon ekosysteemin kanssa ja edistää terveydenhuollon ammattilaisten osaamista.