TIEDE

Amgen on ensimmäisiä yrityksiä, joka on hyödyntänyt eläviä soluja biologisten lääkkeiden valmistuksessa. Olemme olleet mukana kehittämässä menetelmiä ja työkaluja, joiden varaan koko globaali bioteknologian ala on rakentunut. Bioteknologiasta on puolestaan tulossa yksi merkittävimmistä hoitojen lähteistä potilaille.

Haluatko siirtyä tälle Ison-Britannian ulkopuoliselle Amgen-sivustolle Amgen.fi-sivustolta?

OLET SIIRTYMÄSSÄ POIS TÄLTÄ VERKKOSIVUSTOLTA. Amgen Limited ja Amgen Finland eivät vastaa tällä palvelimella tai sivustolla olevista organisaatioista, näkemyksistä tai esitettyjen tietojen tarkkuudesta eivätkä valvo näitä seikkoja

Vastaus on sisällämme

Amgen uskoo asioiden tekemiseen biologian ehdoilla. Tutkimme tieteen ja teknologian edistyneimmin keinoin hyvin hienovaraisia biologisia mekanismeja kehittääksemme hoitoja, jotka parantavat vakavasti sairaiden potilaiden elämää. Amgen uskoo, että lääkkeet sairauksiin löytyvät meidän jokaisen sisältä.

In This Section

Amgenin luoma organisaatio erottuu muista maailmanluokan tutkijoillaan, joilla on kyky tarkastella sairauksien hoitoa uudesta näkökulmasta. Amgenin tutkimus- ja kehitystyön strategiana on hyödyntää ja sitouttaa yrityksessä oleva lahjakkuus, priorisoida panostukset ja tarttua tieteen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Amgenilla on kehitteillä vahva valikoima hyvin erilaisia lääkkeitä, joissa huipputiede on valjastettu vakavien sairauksien hoitoon.

Yksi tärkeimmistä vaiheista uusien hoitojen pitkässä ja vaativassa kehitystyössä ovat kliiniset tutkimukset, joissa selvitetään uuden tutkimuslääkkeen tai hoidon vaikutuksia vapaaehtoisten tutkittavien avulla.

Amgen panostaa jatkuvasti lääketuotantoonsa vahvistaakseen omalla alallaan johtavia taitojaan ja parantaakseen maailmanlaajuista kattavuuttaan. Pyrkimyksenämme on varmistaa, että kaikki lääkkeemme ovat saatavilla ”jokaiselle potilaalle, joka kerta”.

Biosimilaarien ansiosta yhä useampi potilas saa tarvitsemansa elintärkeät lääkkeet. Amgenilla on kokemusta bioteknologiasta jo yli 35 vuoden ajalta, ja siksi pystymmekin valmistamaan huippulaadukkaita biosimilaareja ja toimittamaan ne luotettavasti potilaille kaikkialle maailmassa.