Nimitys: Mikko Reunanen, Tuotepäällikkö, Inflammaatio

Media

Haluatko siirtyä tälle Ison-Britannian ulkopuoliselle Amgen-sivustolle Amgen.fi-sivustolta?

OLET SIIRTYMÄSSÄ POIS TÄLTÄ VERKKOSIVUSTOLTA. Amgen Limited ja Amgen Finland eivät vastaa tällä palvelimella tai sivustolla olevista organisaatioista, näkemyksistä tai esitettyjen tietojen tarkkuudesta eivätkä valvo näitä seikkoja

Nimitys: Mikko Reunanen, Tuotepäällikkö, Inflammaatio

Tiedote 5.1.2023

Mikko Reunanen toimii inflammaatiotiimissä tuotepäällikkönä ja myyntitiimin vetäjänä. ”Käytännössä vastuullani on Otezla-tuotteen markkinointi ja myynnin vetovastuu. Toimin esihenkilönä kahdelle account managerille”, hän kertoo.

Mikko on aloittanut Amgenilla elokuussa 2022. Amgenille hänet sai hakeutumaan yrityksen edelläkävijyys bioteknologiassa ja biologisten lääkkeiden kehittämisessä. Työnhakuvaiheessa Amgenin yrityskulttuuri teki Mikkoon vaikutuksen. ”Prosessit on hyvin rakennettu, ja ne mahdollistavat pragmaattisella otteella käytännön tekemisen”, Mikko sanoo.

Amgenilla työtä tehdään potilaan takia. Taustalla tapahtuu paljon: terveydenhuollon henkilökunnalle tarjotaan koulutuksia ja asiakasorganisaatioiden kanssa tehdään yhteistyötä. Yhteistyön kautta kehitetään toimintaa. ”Kaiken takana on tavoite, että potilas saisi oikean lääkkeen oikeaan aikaan”, Mikko tiivistää.

”Amgenilla on kaiken kaikkiaan hyvä porukka ja prosessit, jotka auttavat työssä vauhtiin pääsemisessä”, Mikko kehuu.