Kuolemanriskiä lisäävä sairaus, josta ei kerrota mitään

Media

Haluatko siirtyä tälle Ison-Britannian ulkopuoliselle Amgen-sivustolle Amgen.fi-sivustolta?

OLET SIIRTYMÄSSÄ POIS TÄLTÄ VERKKOSIVUSTOLTA. Amgen Limited ja Amgen Finland eivät vastaa tällä palvelimella tai sivustolla olevista organisaatioista, näkemyksistä tai esitettyjen tietojen tarkkuudesta eivätkä valvo näitä seikkoja

Kuolemanriskiä lisäävä sairaus, josta ei kerrota mitään


Tiedote 8.12

8.12. julkaistun potilaskyselyn tulosten mukaan osteoporoosia sairastavista keskimäärin vain 59 % sai julkisessa terveydenhuollossa kuulla, mitä osteoporoosi tarkoittaa. Keskimäärin 66 % sai kuulla kalsiumin saannin turvaamisesta ja 68 % D-vitamiinista. Liikunnasta kerrottiin keskimäärin 33 %:lle ja kaatumisen ehkäisystä keskimäärin vain 20 %:lle sairastuneista. Lääkemääräyksen saaneista 79 %:lle kerrottiin, miksi lääkehoito määrätään. Lue lisää Luustoliiton sivulta

KATSO KYSELYN RAPORTTI