Amgen tuo innovatiivisin lääkkein ja vaikuttavin yhteistyömallein ratkaisuja väestön ikääntymisen, terveydenhuollon resurssipulan ja tautitaakan polttopisteeseen. Kehitämme lääkkeitä vaikeisiin sairauksiin, joissa hoidon tarve on suuri. Terapia-alueemme ovat syövät, sydän- ja verisuonitaudit, osteoporoosi ja tulehdussairaudet. Yhdistämme biologian ja teknologian potilaan parhaaksi.

Toimintamme keskiössä on potilas. Suomessa lääkkeistämme sai vuonna 2022 apua noin 40 000 potilasta.

Parannamme potilaiden elämänlaatua sekä työ- ja toimintakykyä edistyksellisillä lääkkeillä ja vaikuttavalla hoidolla. Suomessa Amgen tekee tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja hoitoyksiköiden kanssa kehittääkseen terveydenhuoltoa vaikuttavammaksi ja varmistaakseen paremman ja tasapuolisemman hoidon kaikille. Tuemme terveydenhuollon ammattilaisia koulutuksin ja tiedolla - yhteisenä tavoitteena potilaan saama hyöty. Teemme myös yhteistyötä potilasjärjestöjen kanssa, jotta voimme tukea potilaita paremmin.

Amgen on yksi maailman johtavista bioteknologia-alan yrityksistä. Meillä työskentelee yhteensä 23 000 ihmistä yli 100 maassa.

Amgen perustettiin 40 vuotta sitten lisäämään tieteellistä ymmärrystä biologiasta sekä edistämään terveyteen liittyvää kehitystä. Olemme yksi bioteknologian uranuurtajista, jotka käyttivät eläviä soluja biologisten lääkkeiden valmistukseen ja avasivat tien bioteknologian hyödyntämiselle. Olemme luoneet ja tehneet näkyväksi tieteellisiä ja tuotannollisia toimintatapoja, joiden avulla voimme tuottaa lääkkeitä potilaille maailmanlaajuisesti. Lue lisää Amgenin historiasta täältä.

amgen
amgen

Amgen perustettiin 40 vuotta sitten lisäämään tieteellistä ymmärrystä biologiasta sekä edistämään terveyteen liittyvää kehitystä.