Amgen tarjoaa lääkkeitä vakaviin sairauksiin, joiden hoitovaihtoehdot ovat yleensä rajallisia.

Toimimme yli 100 maassa, ja tavoitamme vuosittain miljoonia potilaita ympäri maailmaa.

Hyödynnämme Amgenilla kaikkia bioteknologian tarjoamia mahdollisuuksia, joiden avulla voimme tarjota uusia innovatiivisia työkaluja kliiniseen käytäntöön. Suomessa keskitymme seuraaviin terapia-alueisiin:

SYÖVÄT

Amgenilla on valikoima innovatiivisia tuotteita ja biosimilaareja onkologisten ja hematologisten sairauksien, kuten suolistosyövän, leukemian ja multippelin myelooman, hoitoon.

TULEHDUSSAIRAUDET

Amgen kehittää lääkkeitä tulehdussairauksiin, ja parhaillaan tutkimme innovatiivisia molekyylejä kroonisten tulehdussairauksien hoitoon. Tarjoamme lääkehoitoa muun muassa autoimmuunisairauksiin, kuten nivelreumaan ja psoriaasiin, joita sairastavat miljoonat potilaat maailmassa. Amgenilla on myös tulehdussairauksien hoitoon hyväksyttyjä biosimilaareja, joilla pyritään vähentämään kroonisten sairauksien aiheuttamia terveydenhuollon kustannuksia.

OSTEOPOROOSI

Amgen on luustoterveyden johtava toimija, jolla on yli 20 vuoden kokemus osteoporoositutkimuksesta. Olemme sitoutuneet auttamaan suuren murtumariskin potilaita ja vähentämään sekä ensimmäisten että myöhempien murtumien riskiä.

SYDÄN-JA VERISUONITAUDIT

Sydän- ja verisuonitaudit ovat maailman yleisimpiä sairastuvuuden ja kuolleisuuden syitä. Olemme Amgenilla sitoutuneet selvittämään tärkeitä tieteellisiä kysymyksiä, joiden avulla voidaan edistää sydän- ja verisuonisairauksista kärsivien potilaiden hoitoa ja parantaa heidän elämänlaatuaan.