Amgen on bioteknologian edelläkävijä. Kehitämme innovatiivisia lääkkeitä vakaviin sairauksiin, kuten syöpään, osteoporoosiin, sydän- ja verisuonitauteihin ja tulehdussairauksiin. Missiomme on tehdä joka päivä työtä potilaan parhaaksi. Pyrimme kehittämään yhteistyössä terveydenhuollon toimijoiden kanssa vaikuttavaa ja tasavertaista terveydenhuoltoa yhteiskunnassamme.

Olemme vastuullinen, innostava ja positiivisesti tunnustettu työnantaja. Olemme saaneet Great Place To Work® -sertifioinnin hyvästä työntekijäkokemuksesta. Olemme myös Hyvän mielen työpaikka®. Työyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää. Monimuotoisuus, osallisuus ja yhteenkuuluvuus kulkevat ohjaavina arvoina arjessamme.

Uudistettu toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa, ja tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet.
Haluatko kuulua innostavaan työyhteisöön, joka toimii potilaan parhaaksi? Jossa voit kasvaa ja kehittyä jatkuvasti? Lue lisää työskentelystä osaamisen harjanteella tutustu avoimiin työpaikkoihimme täältä.

amgen
amgen

Haluatko kuulua innostavaan työyhteisöön, joka toimii potilaan parhaaksi? Jossa voit kasvaa ja kehittyä jatkuvasti? Lue lisää.