Parempaa elämää potilaille – yhdessä

Suomen Amgenilla ollaan yksi joukkue, jonka yhteinen visio on saada potilaille pidempää ja parempaa elämää. Videoilla amgenilaiset kertovat, minkälaista työskentely innovatiivisten hoitojen parissa on.

Amgenilla työskennellään tiimeissä, joihin jäsenet tulevat eri toiminnoista. Tiimityö on yrityksen keskeinen arvo.

Regulatory Affairs Sr Manager Päivi Wall kertoo olevansa ylpeä Amgenin vapaasta työskentelyilmapiiristä. “Työkavereita ja heidän työtään arvostetaan ja työntekijöihin luotetaan. Täällä on oikeasti hyvä olla”, Päivi hymyilee.

”Meillä kaikilla on yhteinen fokus potilaassa. Pohdimme jatkuvasti, miten voimme tuottaa mahdollisimman paljon terveyttä potilaillemme, mutta myös enemmän arvoa koko yhteiskunnalle”, Amgen Suomen lääketieteellinen johtaja Riku Kiviranta toteaa


Enemmän terveyttä potilaille

Amgenin tavoitteena on mahdollistaa se, että suomalaiset potilaat saavat uusia ja innovatiivisia lääkkeitä. ”Tämän saavuttaaksemme teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa”, kertoo Therapeutic Area Lead Anne Palin. ”Haluamme, että potilaan hoito oikeasti onnistuu.”

”Meillä on Suomessa selkeä näkemys siitä, miten potilaiden hoitoa tulisi kehittää, jotta saamme tuotettua enemmän terveyttä potilaille”, Amgen Suomen ja Baltian maajohtaja Niilo Färkkilä sanoo. ”Uskomme tähän niin vahvasti, että haluamme, että meille myös maksetaan sen mukaan, kuinka paljon terveyttä kykenemme luomaan.”

Katso videoilta lisää Annen, Rikun ja Päivin sekä Niilon pohdintoja siitä, mitä Amgenilla työskentely merkitsee.

#OlemmeAmgen
#WeAreAmgen

FI-NPS-0221-00003