Nimitys: Samuli Voltti, terveystalouspäällikkö
Nimitys: Samuli Voltti, terveystalouspäällikkö

Nimitys: Samuli Voltti, terveystalouspäällikköSamuli Voltti työskentelee Amgenilla terveystalouspäällikkönä. Ennen Amgenia hän on työskennellyt liikkeenjohdon konsultoinnissa. ”Sote-alan asiakkuuksien kautta kiinnostuin terveystaloustieteestä ja siitä, miten taloudellisella mallinnuksella pystyy tutkimaan ja analysoimaan sitä, miten terveydenhuoltojärjestelmä toimii”, Samuli kertoo.

Amgen työnantajana kiinnosti Samulia muun muassa biologisten lääkkeiden takia. Hakiessaan Amgenille töihin Samuli sai myös tietää, että monella kollegalla on taustallaan pitkä ura Amgenilla. ”Mielestäni se kertoo siitä, että tämä on hyvä paikka olla töissä”, Samuli sanoo.

Yhteistyö kollegoiden kanssa on usein avartavaa. ”Työkavereiden asiantuntemus ja tietämys sairauksista ja niiden hoidosta on mykistyttävää”, Samuli sanoo.

Samulin mielestä työstä on helppo löytää merkityksellisyyttä. Amgenilla kehitetään lääkkeitä vakaviin sairauksiin, ja ne pyritään tuomaan saataville niitä tarvitseville potilaille mahdollisimman nopeasti. ”Amgenilla kunnianhimo on korkealla, ja ratkomme isojakin ongelmia”, Samuli sanoo.